Odluka o konačnom odabiru kandidata za obavljanje poslova materijalnog knjigovođe i administratora

Uprava HŠ d.o.o. objavila je dana 29. svibnja 2017. godine na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme u HRVATSKIM ŠUMAMA društvu s ograničenom odgovornošću, ur. broj: DIR-56-17-3548/01, za radna mjesta u HŠ d.o.o. uključujući Administratora i Materijalnog knjigovođe. Ovom Odlukom, temeljem provedenog postupka javnog natječaja, utvrđuje se konačni odabir kandidata za obavljanje poslova u HŠ d.o.o.

Opširnije...

OBAVIJEST O OBJAVI REZULTATA ZA RADNO MJESTO SPREMAČICA U DIREKCIJI HŠ d.o.o., SEKTOR PRAVNIH POSLOVA

Uprava HŠ d.o.o. objavila je dana 10. srpnja 2017. godine na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme u HRVATSKIM ŠUMAMA društvu s ograničenom odgovornošću, ur. broj: DIR-56-17-4259/01, za radno mjesto Spremačice u Direkciji HŠ d.o.o., Sektor pravnih poslova. S prijavljenim kandidatima/kinjama obavljen je razgovor. Uprava HŠ d.o.o. objavljuje konačan odabir kandidata/kinja za radno mjesto Spremačica u HŠ d.o.o., Direkcija, Sektor pravnih poslova.

Opširnije...

Javni poziv za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme - pripravnici VSS šumarski smjer

Javni poziv za sklapanje 48 ugovora o radu na određeno vrijeme, radi osposobljavanja pripravnika za samostalni rad na radnim mjestima iz zanimanja za koje su se školovali – završen diplomski studij: 1. diplomski studij Šumarstvo
• smjer Uzgajanje i uređivanje šuma s lovnim gospodarenjem
• smjer Tehnika, tehnologija i management u šumarstvu
2. diplomski studij Urbano šumarstvo, zaštita prirode i okoliša.

Opširnije...

Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme - REVIRNICI

Uprava HŠ d.o.o. objavila je dana 29. svibnja 2017. godine na web stranici HŠ d.o.o. http://www.hrsume.hr Javni natječaj za sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme u HRVATSKIM ŠUMAMA društvu s ograničenom odgovornošću, ur. broj: DIR-56-17-3548/01, za radna mjesta u HŠ d.o.o. uključujući i radno mjesto Revirnik.

Opširnije...