Aktuelle Seite: Startseite Tourismus Turizam Turizam Turizam

Turizam

 

Turistička agencija Hrvatske šume Tours
ID COD: HR-AB-01-080251008
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
tel:   00385 (0)1 4804 231
fax:  00385 (0)1 4804 241
Voditeljica: Vesna Poljak, dipl.oec.

 

 

 


Šume i šumska zemljišta zauzimaju oko 43% ukupnog kopnenog područja Republike Hrvatske. Zbog svojih prirodnih osobina (95% hrvatskih šuma i šumskog zemljišta čine prirodne šume)  i raznolikosti biljnog i životinjskog svijeta  priznate su ne samo u Republici Hrvatskoj već i međunarodnim okvirima.

Zemljopisna rasprostranjenost  i raskošna vegetacijska raznolikost hrvatskih šuma doprinosi ljepoti šumskog krajolika te čini šume značajnim turističkim potencijalom u ukupnoj turističkoj ponudi Republike Hrvatske.

Hrvatske šume d.o.o. su prepoznale važnost turističkog potencijala šumskih ekoloških sustava te promiču razvoj turizma u Hrvatskoj kroz razne oblike turističke ponude kao što su lovni turizam, sportski, rekreativni i zdravstveni turizam , ekološki i seoski turizam .

Gostima ugostiteljskih objekata Hrvatskih šuma d.o.o. na kopnu i na moru nudimo komforan i udoban smještaj i boravak u prirodi . Gostima željnim aktivnog odmora  nudimo dodatne sadržaje kao što su organizacija lova, foto-safari, planinarenje obilježenim planinarskim stazama, skijanje, poučne staze i školu u prirodi, posjet prirodnim,povijesnim i kulturnim znamenitostima kraja u kojima borave te razne druge turističke usluge .

Cilj turističke djelatnosti Hrvatskih šuma d.o.o. je održivi razvoj turizma koji podrazumjeva jedinstvo i ravnotežu četiri osnovna i temeljna principa i načela, sadržana u pravilu 4E (ekolologija, ekonomija, edukacija, etika).

Prihvaćanjem ovih načela osigurat će se održivi razvoj turističke djelatnosti HŠ d.o.o.